Combat only mode?

Post Reply
User avatar
beltic
Basic Botter
Basic Botter
Posts: 7
Joined: Sun Oct 20, 2013 3:11 pm

Combat only mode?

Post by beltic » Sat Jan 05, 2019 11:32 am

hey folks. i have been searching the forums and I haven't seen a topic about this - but i may have missed it.
is there a "combat only" mode? meaning - i move the character, but the bot fights?

michaelprog
Contributor
Contributor
Posts: 755
Joined: Wed Aug 31, 2016 7:32 am

Re: Combat only mode?

Post by michaelprog » Sat Jan 05, 2019 12:39 pm

Open "Plugin" section and select Assist.
Choose variant "Just attack target" and activate bot pressing "Start" button.

User avatar
beltic
Basic Botter
Basic Botter
Posts: 7
Joined: Sun Oct 20, 2013 3:11 pm

Re: Combat only mode?

Post by beltic » Sat Jan 05, 2019 4:20 pm

Thanks!

PLEASE - continue the great work!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: GordonNaria, RobertPiole and 70 guests