Page 28 of 31

Re: Quester - Most advanced bot feature

Posted: Fri Oct 02, 2015 8:07 am
by ozgurturk
Rotten_mind wrote:
ozgurturk wrote:
Jarod46 wrote:You don't have to add nodes in profile, just enable "Loot skill nodes" options in general settings (and eventually adjust "reaction distance").
But when I add interactnode option to quester in a "dungeon" it doesn't do anything. I want to approact all skillnodes etc. such as a treasure chest so I need to use interactspecificnode :) I could not set up interactnode for nodes in dungeon
First check those two "options", in Astral Settings.

Second, look Quester Path and force Astral with path go near "Nodes" or Setup "Reaction Distance" bigger.

Image

Thank you I figured it out when jarod mentioned thanks for you two for helping again. :rolleyes:

Re: Quester - Most advanced bot feature

Posted: Fri Oct 02, 2015 9:53 am
by ozgurturk
Hey Jarod,

Is that possible to add an option to sell items automatically at auction house. It should work like that when xx items reach 99 item count bot will automatically put it to auction house at lowest price assuming -100 before the cheapest one. When these events are live such as now it would be nice to select specific items to sell automatically

Any view about that ?

Re: Quester - Most advanced bot feature

Posted: Sun Nov 22, 2015 5:55 pm
by ozgurturk
Hi Can anyone explain to me use auto vendor artifact ? I select it but it still goes to vendors ?

Re: Quester - Most advanced bot feature

Posted: Sun Nov 22, 2015 6:56 pm
you need to put it as the active artifact

Re: Quester - Most advanced bot feature

Posted: Sun Nov 22, 2015 7:34 pm
by ozgurturk
[email protected] wrote:you need to put it as the active artifact
I do but nothing happens, do I need to regulate vendor function for "buyitem"

Re: Quester - Most advanced bot feature

Posted: Sun Nov 22, 2015 7:36 pm
by Jarod46
The bot wait for a safe zone to invoke to vendor, maybe you don't have wait enough or your have too limited safe zones ?

Re: Quester - Most advanced bot feature

Posted: Sun Nov 22, 2015 7:47 pm
by ozgurturk
Jarod46 wrote:The bot wait for a safe zone to invoke to vendor, maybe you don't have wait enough or your have too limited safe zones ?
I have waited more than 1 min one time butnothing happened. Should I use any specific setup for it I dont know ?

Re: Quester - Most advanced bot feature

Posted: Sun Nov 22, 2015 8:12 pm
it use it only if your bag are full or for restock

Re: Quester -[REquest] ActionPack condition Timer

Posted: Sat Nov 28, 2015 11:43 am
by Rotten_mind
[REquest] ActionPack condition Timer, set time after ActionPack set itself as Completed(is it possible make this Timer information visible so Relogger can read and change it, need ask later Citsu look if can use this info), eg.

1. Loop, Condition 7200 seconds, loop runs and completes, Relogger takes over switch next Acc. or character, some grinds can be now long and there is no way to make "quest" conditions.

2. Problem with "InteractSpecificNode/Interact", Condition 15 seconds, completes actionpack and quester continues(helps with Shanradnta quest and Cragmire doors interact problem)

3. Prevent "Infinite Loop and Self Reset",
- make action with Timeout 10 seconds and set MoveTo after it,
- Set "customRegion" so MoveTo brings Astral out defined Region,
- IF interaction is NOT succesfull Astral stays region where Action is repeated untill MoveTo completes actionpack (out defined Region),
- Timer makes sure that Astral executes MoveTo so quester continues IF Action is succesfull

All this because Quest objectives are not allways available so need create "Artificial conditions"... heh, Create Articficial stuff with bot, :D :P

Well, hopefully I did explained , - why again ask feature and I did some test with Relogger where was "ActionTimer" implemented and I think it work better if done inside quester and accessed with Relogger(if possible)...

Re: Quester - Most advanced bot feature

Posted: Wed Dec 02, 2015 8:15 am
by Jarod46
Added. (MaxRunningTime property)