[Plugin] MoveToSea

Post Reply
freefire
Contributor
Contributor
Posts: 542
Joined: Wed Aug 12, 2015 1:45 pm
Location: Moscow

[Plugin] MoveToSea

Post by freefire » Wed Dec 07, 2016 6:49 pm

Plugin adds MoveToSea action for traveling on water (module 10b map "Sea of Moving Ice)
Action will take mapper points of current profile and will filter them with Filter value.

-destination point can be set via red mark on map in game , or it will be used player position
-require complete mapper waypoins path to destination point
-recommended Filter value is [60 - 100]

How looks good path for MoveToSea:
Spoiler: [+]
blue points is much further from each other and still follows mapper path
good-path.jpg
Recommend pattern for this action is:
Spoiler: [+]
m10_MoveToSea.zip
install:
Place m10_MoveToSea.dll in Astral\Plugins\ folder
Unlock dll if needed (right mouse button -> properties -> unlock)
Now MoveToSea will be available in Quester Acitons

download:
m10_MoveToSea.zip
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by freefire on Wed Dec 07, 2016 9:40 pm, edited 1 time in total.

Finis3
Contributor
Contributor
Posts: 181
Joined: Wed Jun 15, 2016 1:23 pm

Re: [Plugin] MoveToSea

Post by Finis3 » Wed Dec 07, 2016 7:49 pm

Thanks Bro :cool:
Darmok and Jalad at Tenagra! :cool:

gorpet
Junior Botter
Junior Botter
Posts: 3
Joined: Wed Sep 21, 2016 4:24 pm

Re: [Plugin] MoveToSea

Post by gorpet » Wed Dec 07, 2016 9:59 pm

Thx!

concuto
Veteran botter
Veteran botter
Posts: 106
Joined: Fri Aug 14, 2015 1:31 am

Re: [Plugin] MoveToSea

Post by concuto » Sat Dec 10, 2016 1:59 am

Thanks mate!

sumidero
Basic Botter
Basic Botter
Posts: 5
Joined: Mon Aug 22, 2016 8:41 pm

Re: [Plugin] MoveToSea

Post by sumidero » Sat Dec 17, 2016 1:45 pm

Thanks a lot freefire.

It works flawlessly if the destination point of MoveToSea is on earth, but if destination is on water most of the time it fails to stop and continue with the next action, it just continues moving through the drawn path without continuing the Quester actions :(

Is there any "magic" configuration that must be done so destinations over water work flawlessly too?

Thanks a lot in advance.

freefire
Contributor
Contributor
Posts: 542
Joined: Wed Aug 12, 2015 1:45 pm
Location: Moscow

Re: [Plugin] MoveToSea

Post by freefire » Sat Dec 17, 2016 3:00 pm

sumidero wrote:Thanks a lot freefire.

It works flawlessly if the destination point of MoveToSea is on earth, but if destination is on water most of the time it fails to stop and continue with the next action, it just continues moving through the drawn path without continuing the Quester actions :(
Probably your destination point is not on mapper path.
But cant say nothing without debug information (like screenshot of mapper when MoveToSea action is running)

sumidero
Basic Botter
Basic Botter
Posts: 5
Joined: Mon Aug 22, 2016 8:41 pm

Re: [Plugin] MoveToSea

Post by sumidero » Sat Dec 17, 2016 3:54 pm

freefire wrote: Probably your destination point is not on mapper path.
But cant say nothing without debug information (like screenshot of mapper when MoveToSea action is running)
Doh! The destination point is subtly moved outside the path. I'll try fine tuning them :) Thanks a lot

The default Move had the Range property for solving this but is a horror moving over water with it :lol:

Image

Trillx
Regular Botter
Regular Botter
Posts: 10
Joined: Sat Mar 05, 2016 9:18 pm

Re: [Plugin] MoveToSea

Post by Trillx » Sat Jun 10, 2017 5:44 pm

this seems to be broken, Does the creator have plans on fixing? pretty please :D

HexenDam
Junior Botter
Junior Botter
Posts: 1
Joined: Mon May 13, 2019 9:14 am

Plugin MoveToSea

Post by HexenDam » Mon May 27, 2019 12:49 pm

Has the plugin interface between 4.9.7 and the current head in CSV changed?

IOW, if I want to recompile AP with the current sources but not the plugin DLLs, will that work?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests