[BUG] Vip travel

Post Reply
DartKotik
Contributor
Contributor
Posts: 1057
Joined: Sat Jan 07, 2017 4:00 pm

[BUG] Vip travel

Post by DartKotik » Sat Feb 01, 2020 10:47 am

Don't work with Avernus Map. Bot calls a Vip entity, opens map and stays...

Code: Select all

[13:43] Action set to : ChangeMap to M18_Avernus_Strongholds
[13:43] Призыв путевого указателя
[13:43] Призыв путевого указателя
Sorry for my English. I translate with Google.
Quester Assistant plugin

Elephanteau
Veteran botter
Veteran botter
Posts: 145
Joined: Wed May 30, 2018 6:10 am

Re: [BUG] Vip travel

Post by Elephanteau » Mon Feb 03, 2020 6:26 pm

+10. The problem is that the name of the location and the city are the same exactly.
May the force be with you.

User avatar
Jarod46
Administrator
Administrator
Posts: 1880
Joined: Fri Aug 13, 2010 12:31 pm

Re: [BUG] Vip travel

Post by Jarod46 » Tue Feb 11, 2020 2:53 pm

Try with last update if this is fixed.
Only account support via private messages
Low English level, sorry

Elephanteau
Veteran botter
Veteran botter
Posts: 145
Joined: Wed May 30, 2018 6:10 am

Re: [BUG] Vip travel

Post by Elephanteau » Tue Feb 11, 2020 4:28 pm

No luck. It still does not work.
May the force be with you.

DartKotik
Contributor
Contributor
Posts: 1057
Joined: Sat Jan 07, 2017 4:00 pm

Re: [BUG] Vip travel

Post by DartKotik » Fri Feb 14, 2020 8:52 am

Don't work. Even can't interrupt by timeout!
Sorry for my English. I translate with Google.
Quester Assistant plugin

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 60 guests