[Plugin] MoveToSea

Post Reply
freefire
Contributor
Contributor
Posts: 542
Joined: Wed Aug 12, 2015 1:45 pm
Location: Moscow

[Plugin] MoveToSea

Post by freefire »

Plugin adds MoveToSea action for traveling on water (module 10b map "Sea of Moving Ice)
Action will take mapper points of current profile and will filter them with Filter value.

-destination point can be set via red mark on map in game , or it will be used player position
-require complete mapper waypoins path to destination point
-recommended Filter value is [60 - 100]

How looks good path for MoveToSea:
Spoiler: [+]
blue points is much further from each other and still follows mapper path
good-path.jpg
Recommend pattern for this action is:
Spoiler: [+]
m10_MoveToSea.zip
install:
Place m10_MoveToSea.dll in Astral\Plugins\ folder
Unlock dll if needed (right mouse button -> properties -> unlock)
Now MoveToSea will be available in Quester Acitons

download:
m10_MoveToSea.zip
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by freefire on Wed Dec 07, 2016 9:40 pm, edited 1 time in total.
Finis3
Contributor
Contributor
Posts: 126
Joined: Wed Jun 15, 2016 1:23 pm

Re: [Plugin] MoveToSea

Post by Finis3 »

Thanks Bro :cool:
Darmok and Jalad at Tenagra! :cool: https://discord.gg/9k4e8xJrkS
gorpet
Junior Botter
Junior Botter
Posts: 3
Joined: Wed Sep 21, 2016 4:24 pm

Re: [Plugin] MoveToSea

Post by gorpet »

Thx!
concuto
Frenetic botter
Frenetic botter
Posts: 89
Joined: Fri Aug 14, 2015 1:31 am

Re: [Plugin] MoveToSea

Post by concuto »

Thanks mate!
sumidero
Basic Botter
Basic Botter
Posts: 5
Joined: Mon Aug 22, 2016 8:41 pm

Re: [Plugin] MoveToSea

Post by sumidero »

Thanks a lot freefire.

It works flawlessly if the destination point of MoveToSea is on earth, but if destination is on water most of the time it fails to stop and continue with the next action, it just continues moving through the drawn path without continuing the Quester actions :(

Is there any "magic" configuration that must be done so destinations over water work flawlessly too?

Thanks a lot in advance.
freefire
Contributor
Contributor
Posts: 542
Joined: Wed Aug 12, 2015 1:45 pm
Location: Moscow

Re: [Plugin] MoveToSea

Post by freefire »

sumidero wrote:Thanks a lot freefire.

It works flawlessly if the destination point of MoveToSea is on earth, but if destination is on water most of the time it fails to stop and continue with the next action, it just continues moving through the drawn path without continuing the Quester actions :(
Probably your destination point is not on mapper path.
But cant say nothing without debug information (like screenshot of mapper when MoveToSea action is running)
sumidero
Basic Botter
Basic Botter
Posts: 5
Joined: Mon Aug 22, 2016 8:41 pm

Re: [Plugin] MoveToSea

Post by sumidero »

freefire wrote: Probably your destination point is not on mapper path.
But cant say nothing without debug information (like screenshot of mapper when MoveToSea action is running)
Doh! The destination point is subtly moved outside the path. I'll try fine tuning them :) Thanks a lot

The default Move had the Range property for solving this but is a horror moving over water with it :lol:

Image
Trillx
Regular Botter
Regular Botter
Posts: 10
Joined: Sat Mar 05, 2016 9:18 pm

Re: [Plugin] MoveToSea

Post by Trillx »

this seems to be broken, Does the creator have plans on fixing? pretty please :D
Post Reply